lauantai 17. huhtikuuta 2010

KirjaostosTänään kauppareissulla eksyin Kirjakassiin, josta tulee tehtyä aina edullisia löytöjä, enkä tyhjin käsin tullut tänäänkään. Kirjaostokseni on Paulo Coelhon pieni mietelausekirja "Elämä", kirjassa on myös hieno kuvitus (Anne Kristin Hagesaether). Tässä pari mietelausetta kirjasta:


Vene on varmimmassa turvassa
silloin kun se on satamassa,
mutta ei veneitä ole rakennettu sen vuoksi.
_____
Täytyy tietää, milloin jokin vaihe
on tullut päätökseen.
Ajanjakso on ohi, ovi suljetaan, yksi luku elämästä
on takanapäin - ei ole tärkeää mitä nimeä käyttää,
vaan tärkeää on jättää menneisyyteen
ne elämän hetket,
jotka ovat jo kuluneet ohi.
Ei voi palata ajassa taaksepäin ja
saattaa kaikkea ennalleen.
_____


Ja tämä kuva ei tosiaankaan ole Coelhon kirjasta : ), vaan Janne (11-v) sai ylipuhuttua minut jälleen kerran paistamaan lempiherkkujaan vohveleita, ennen kuin sain kunnian kyyditä hänet kaverinsa luo sählyä pelaamaan. Eilen kotimatkalla pojan pyörän takarenkaasta oli ilmeisesti kumi mennyt rikki, siksi tämä kuskaus, josta jo luulin päässeeni pakkasten mentyä.

4 kommenttia:

 1. Kirjakassi on minunkin suosikkikirjakauppa! Harvoin tosin tulee siellä käytyä kun se on niinkin kaukana kuin Kempeleessä :) Herkullisen näköinen vohveli, pitäisi itselläkin paistaa joku päivä. Oli mukava lukea lehtiartikkeleita näyttelystä, jossa oli mukana hienoja taulujasi!
  Päivi

  VastaaPoista
 2. Varmaan ihana kirja, pitäsköhän koettaa jostain hankkia. Sinulla on tosiaan mukava tämä blogi mutta liityhän tuohon naamakirjaankin. tarja

  VastaaPoista
 3. Paljon tuossa kirjassa on niin "korkealla kulkevia" mietelauseita, että ei niitä omakseen koe, mutta tällaiset tavalliset ihan hyviä, kuten nuo kaksi. Pitääpä harkita, jos sinne naamakirjaan liittyisikin, jonain päivänä, ehkä...

  VastaaPoista
 4. Kiva kun kävit blogissani. Tulin vastavierailulla ja voi kuinka kivaa täältä löytyy. Ihailen noita maalauksiasi. Äitini tekee paljon samantyyppisiä ja niistäkin tykkään kovasti.
  ps. Tuo Coelhon kirja on täyskymppi!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)