torstai 8. huhtikuuta 2010

Kesää odotellessa
Laitanpa kuvan viime kesältä meidän Leevistä, joka istuskelee tyytyväisenä, kun on käynyt juuri trimmaajalla. Nyt olisi edessä taas trimmaajalla käynti, koira on tällähetkellä melko tumppuisessa kunnossa talven jälkeen. Tämä rapakeli ei tee asiaa ainakaan yhtään helpommaksi... Joten kesää odotellaan!
Maalauskurssi loppui tältä keväältä ja muutenkaan en ole viimepäivinä ehtinyt edes ottaa maalaustarvikkeita esille. Mieli kyllä "palaisi" jatkamaan keskeneräistä taulua ja uusia aiheitakin pyörii ajatuksissa - On tämä elämä ristiriitaista, kun ei voi tehdä mitä eniten haluaisi. Vaikka arvostankin palkkatyötäni, välillä kuitenkin tuntuu että aika valuu hukkaan tässä oravanpyörässä...

2 kommenttia:

  1. Sinulla ja Essillä on kyllä ihastuttavat blogisivustot! Molempia on kiva käydä aina kurkkaamassa ja katsomassa mitä uutta olette saaneet aikaan. Katselin uusia maalaamiasi tauluja ja ne ovat kyllä todella upeita! Hienoa kun olet opiskellut taiteita ja sinulla on kyllä lahjoja taiteiluun. Kävin Sannin kanssa vauvojen värikylvyssä; Sannikin on nyt tehnyt kaksi maalausta. Toinen on jo seinällä. Värikylpy on kyllä kivaa, Sanni tykkää kovasti taputella, läpytellä ja maistella niitä värejä ja eri materiaaleja.
    Päivi

    VastaaPoista
  2. Kiitos... Minäkin taputtelen ja läpyttelen värejä, mutta maistelemaan ei näitä öljyvärejä arvaa mennä : ) Ompa mukavaa että vauvoille järjestetään tuollaista.

    VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)